Palvelut

Uusiutuvan energian ratkaisut tarpeisiisi

Renertec tarjoaa ekologisesti kestäviä talotekniikan ratkaisuja kohteen koosta riippumatta niin uudiskohteisiin kuin saneerauskohteisiinkin. Palveluvalikoimaamme kuuluu erilaiset lämpöpumput, aurinkopaneelit, LVIS-ratkaisut sekä lämpöpumppujen asennus- sekä huoltopalvelut. Palvelemme asiakkaitamme asiantuntevalla ja kokeneella otteella ja tarjoamme valikoimassamme ainoastaan laadukkaita tuotteita. Takaamme aina kaikille tuotteille ja asennuksille takuun!

Lämpöpumput

Lämpöpumppu on taloudellinen, tehokas ja vihreä lämmitysratkaisu. Lämpöpumppu takaa asiakkaalle teknisesti ylivoimaisen lämmitysjärjestelmän. Renertecin valikoimaan kuuluu niin maa-, ilma- kuin ilma-vesilämpöpumput ja laitteisto valitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Erilaisilla lämpöpumppuratkaisuilla voidaan toteuttaa lämmitys kaikenlaisiin kiinteistöihin teollisuushalleista yksityisasuntoihin ja kerrostaloihin.

Aurinkopaneeli

Aurinkopaneeli on useista aurinkokennoista koostuva laite, jonka avulla voit tuottaa oman sähköenergiasi. Aurinkopaneelijärjestelmät ovat parhaillaan vuosikymmeniä kestäviä ratkaisuja ekologiseen sähköntuotantoon, jonka avulla voit pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi merkittävästi. Renertec suunnittelee ja toteuttaa aurinkopaneeliratkaisut kokonaisvaltaisesti kaikkine laitteineen.

LVIS

LVIS – eli lämpö, vesi, ilma ja sähkö – on täyden palvelun paketti, jolla voimme tarjota kokonaisvaltaisen talotekniikan ratkaisun. Hoidamme avaimet käteen-periaatteella kiinteistön sähkö-, putki-, lämmitys- ja ilmanvaihtotyöt, jolloin säästät runsaasti aikaa ja rahaa vain yhden kumppanin kanssa toimiessa. Myös LVIS ratkaisut voidaan toteuttaa kohteen koosta riippumatta uudis- ja saneerauskohteisiin.

Asennus ja huolto

Tarjoamme asennus- sekä huoltopalveluita monille erilaisille lämpöpumpuille. Käytämme ainoastaan merkkien omia laadukkaita varaosia, jotta voimme taata parhaan lopputuloksen.

Säästöjä uusiutuvan energiateknologian ratkaisuilla

Tarjoamamme ratkaisut alentavat kiinteistöjen käyttökuluja merkittävästi ja antavat tavanomaista selkeästi paremman tuoton sijoitetulle pääomalle. Tuotteilla on varmat toimitusnopeudet, joka takaa sen, että voimme suunnitella ja aikatauluttaa työmme asiakkaan kanssa ajallaan. Valikoimissamme on teknisesti vain alan parhaat tuotteet, kysy käyttämistämme tuotemerkeistä lisää.

Logo

Renertec Oy:n visio on tarjota asiakkaalle ekologisesti kestäviä talotekniikan ratkaisuja, jotka antavat markkinoiden parhaan tuoton niihin sijoitetulle pääomalle. Renertec Oy suunnittelee, myy, asentaa sekä huoltaa maa-, ilma-, vesi- sekä näiden yhdistelminä lämpöpumppuja ja aurinkopaneeleita.

Renertec Oy

040 5333 485
info@renertec.fi

Postiosoite
Nervanderinkatu 5 D 45
00100 Helsinki

Y-tunnus
0913951-9