Rekry

Renertec Oy:n visio on tarjota asiakkaalle ekologisesti kestäviä talotekniikan ratkaisuja, jotka antavat markkinoiden parhaan tuoton niihin sijoitetulle pääomalle. Renertec suunnittelee, myy, asentaa sekä huoltaa maa-, ilma-vesi- sekä näiden yhdistelminä lämpöpumppuja ja aurinkopaneeleita. Kohteitamme ovat niin pientalot, aluerakennuskohteet, kerrostaloyhtiöt kuin suuret liike-, teollisuus- ja varastokiinteistöt.

Haemme nyt alihankkijoita sekä työntekijöitä asennuspuolelle!

Oletko kiinnostunut työskentelemään talotekniikan ratkaisujen parissa asentajana? Tai voisitko tarjota meille jotain muuta osaamista, jota kokisit meidän tarvitsevan?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, mitä hyötyä sinun osaamisestasi olisi meille! Voit lähettää vapaan hakemuksen sekä CV:n sähköpostitse tai voit ottaa yhteyttä puhelimitse.

Petri Komu
Työnjohtaja / myynti
+358 40 5333485
info@renertec.fi

Logo

Renertec Oy:n visio on tarjota asiakkaalle ekologisesti kestäviä talotekniikan ratkaisuja, jotka antavat markkinoiden parhaan tuoton niihin sijoitetulle pääomalle. Renertec Oy suunnittelee, myy, asentaa sekä huoltaa maa-, ilma-, vesi- sekä näiden yhdistelminä lämpöpumppuja ja aurinkopaneeleita.

Renertec Oy

040 5333 485
info@renertec.fi

Postiosoite
Nervanderinkatu 5 D 45
00100 Helsinki

Y-tunnus
0913951-9