Yritys

Renertec

Renertec Oy:n visio on tarjota asiakkaalle ekologisesti kestäviä talotekniikan ratkaisuja, jotka antavat markkinoiden parhaan tuoton suhteutettuna niihin sijoitettuun pääomaan. Renertec suunnittelee, myy, asentaa ja huoltaa lämpöpumppuja ja aurinkopaneeleita, sekä tarjoaa kokonaisvaltaisia LVIS-ratkaisuja. Lämpöpumput kattavat maa-, ilma-, vesi- sekä yhdistelmälämpöpumput. Kohteitamme ovat niin pientalot, aluerakennuskohteet, kerrostaloyhtiöt kuin suuret liike-, teollisuus- ja varastokiinteistöt. Lue lisää toteutetuista kohteista referenssisivuiltamme.

Toimipaikkamme sijaitsee Uudenmaan alueella, mutta toimintamme laajuus kattaa koko eteläisen Suomen. Suuria kohteita toteutamme sijainnista riippumatta. Renertecin henkilökunnalla on pitkä ja laaja kokemus uusiutuvien energialähteiden toimialalta ja tekninen johtajamme on kouluttautunut Saksassa. Valikoimissamme on teknisesti vain alan parhaat tuotteet ja näin takaamme asiakkaillemme teknisesti ylivoimaiset lämmitysratkaisut. Valmiit kohteemme täyttävät nykyaikaiset vihreälle teknologialle asetetut vaatimukset ja samalla alentaa kohteen käyttökuluja merkittävästi parantaen sijoitetun pääoman tuottoa.

 

Logo

Renertec Oy:n visio on tarjota asiakkaalle ekologisesti kestäviä talotekniikan ratkaisuja, jotka antavat markkinoiden parhaan tuoton niihin sijoitetulle pääomalle. Renertec Oy suunnittelee, myy, asentaa sekä huoltaa maa-, ilma-, vesi- sekä näiden yhdistelminä lämpöpumppuja ja aurinkopaneeleita.

Renertec Oy

040 5333 485
info@renertec.fi

Postiosoite
Nervanderinkatu 5 D 45
00100 Helsinki

Y-tunnus
0913951-9